Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

Turistii vin in Londra pentru mancare

VisitBritainDesi Marea Britanie are o reputatie de a fi tara cu cea mai proasta mancare, ultimele sondaje releva exact opusul. Astfel, se pare ca unul din motivele pentru care turistii isi cumpara bilete de avion spre Londra este tocmai mancarea, pe care acestia o considera una din cele mai delicioase din lume.

Sondajul a fost realizat de site-ul VisitBritain si releva faptul ca peste trei sferturi din vizitatorii din Marea Britanie au spus ca au apreciat mancarea servita aici, chiar mult mai mult decat au apreciat vizitele la muzee sau spectacolele pe West End.

Conform studiului, cei un milion de turisti care viziteaza capitala Marii Britanii in fiecare an au apreciat foarte mult pub-urile, restaurantele, bistro-urile si chiar micile cantine din Londra, ca sa nu mai vorbim de prestigioasele restaurante de lux, care le concureaza chiar si pe cele din Paris.

Sondajul a fost realizat pe un esantion format din 50.000 de persoane care au vizitat Marea Britanie in ultimii 4 ani si a fost derulat de VisitBritain, o agentie de turism proprietate a guvernului britanic.

Rezultatele au aratat ca turistii si-au rezervat zboruri spre Londra au avut ca activitati, in aceasta ordine: iesitul in oras si mancatul la restaurant, shopping si, pe ultimul loc, vizitarea atractiilor turistice din oras. Destul de curios, doar o treime din cei intervievati au raspuns ca scopul vizitei la Londra a fost vizitarea castelelor sau a muzeelor din oras.

Patricia Yates, director la VisitBritain, a declarat: „Acest raport detaliat ne ofera o perspectiva fascinanta asupra modului in care Londra a atras 30 de milioane de turisti de peste ocean, anul trecut. Rezultatele indica foarte clar faptul ca majoritatea turistilor a venit in Londra pentru a se bucura de atractiile faimoase de aici, insa s-au bucurat din plin de experienta shoppingului si a iesitului la restaurant.”

Chiar daca acum un secol, Virginia Woolf scria ceva ce va ramane intiparit in mintea europenilor – ca bucataria britanica este abominabila, astazi capitala Marii Britanii se poate lauda cu un peisaj culinar de invidiat. Sutele de restaurante – chinezesti, libaneze, mexicane, italienesti, frantuzesti etc. – contribuie cu siguranta la numarul mare de turisti care isi rezerva bilete de avion spre Londra in fiecare an.

Posted under: Bilete de Avion, Zboruri

Tagged as: , , , , ,