Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

Se deschide Centrul Regional de Instruire pentru angajatii din aeroporturi

Tudor JidavCompania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) si Airports Council International (ACI) au semnat acordul de parteneriat privind infiintarea Centrului Regional de Instruire CNAB-ACI. Costul unui curs pentru angajatii din aeroporturi ajungand la 1.000 euro de persoana, si va avea ca rezultat cresterea calitatii serviciilor de pe aeroporturi. Vestea a fost foarte bine primita de companiile aeriene prezente pe piara romaneasca de profil care doresc si ele servicii de calitate pentru clientii lor si anterior sau ulterior imbarcarii pentru zbor.

“Impreuna cu ACI am realizat in ultimii 2-3 ani cateva cursuri in Aeroportul Henri Coanda. Peste 40-50 de salariati ai companiei au fost instruiti. Multe tari din regiune au preferat sa isi transmita reprezentantii la cursurile organiate de noi, asa s-a nascut primul curs organizat sub egida noului centru, care va fi organizat pe 28 martie. Costurile unui curs complet este de aproximativ 20.000 de euro. Este vorba de o sala cu 25 de participanti, pentru o persoana pretul fiind de 1.000 euro. Acesti bani provin de la angajatii altor societati, nu de la salariatii aeroportului care il pot face gratuit”, a declarat Tudor Jidav, director general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Din portofoliul tematic fac parte in prezent cursuri pe linie de siguranta aeronautica, securitate, servicii si facilitati pentru pasagerii cu mobilitate redusa, tehnici si strategii “customer care”, dezvoltare de rute aeriene.

“Ne propunem sa extindem tematica in functie de necesitatile pietei de instruire pe plan local si regional”, a mai spus Jidav.

Cursurile se adreseaza angajatilor din aeroporturi, nu celor ai companiilor aeriene, si se spera ca aceasta institutie sa aiba un numar mare de cursanti din aceasta parte a Europei.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) a fost infiintata prin fuziunea C.N. Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti S.A. si S.N. Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu S.A. CNAB si asigura managementul si coordonarea operationala a celor doua aeroporturi si coordoneaza proiectele de dezvoltare si modernizare ale acestora.

Posted under: Zboruri

Tagged as: , , ,