Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

Ryanair reduce bugetul de operare pe Aeroportul din Edinburg

RyanairCompania low cost Ryanair va reduce costurile de operare pe Aeroportul din Edinburg, prin inchiderea a 8 rute si 60 de zboruri saptamanale, incepand cu luna octombrie 2012. Conducerea companie a transmis printr-un comunicat de presa ca tarifele practica de Aeroprotul din Edinburg nu permite companiei aeriene sa se dezvolte. Rutele ce vor fi inchise din luna octombrie, sunt cele cu destinatiile finale: Bratislava, Bremen, Frankfurt, Fuerteventura, Gothenburg, Kaunas, Lodz si Poznan. Ca urmare a inchiderii a 60 de zboruri saptamanale, 500 de oameni isi vor pierde locul de munca.

Programul zborurilor pe timpul iernii va fi semnificativ redus de la 25 de zboruri, la doar 15, iar reprezentantii Ryanair prevad inchiderea a inca 10 rute. Pentru luna februarie 2013 sunt programte inchiderea a inca 5 rute. Numar de zboruri saptamanale efectuate de pe Aeroportul din Edinburg va scadea cu 36% incepand cu luna octombrie, ajungand la 108, de la 168 cat este in prezent.

Conducerea Ryanair a declarat ca isi pastreaza numarul de zboruri pentru vara 2012, numarul de bilete de avion rezervate de clienti fiind destul de mare. Masurile vor fi luate in schimb din toamna, timp in care toti clientii vor fi informati.

Michael Cawly, sef executiv Ryanair, a declarat ca negocierile cu reprezentantii Aeroportului din Edinburg au esuat, costurile de operare fiind foarte mari si nu permiteau operatorului aerian sa mareasca numarul de zboruri in viitorul apropiat. Conducerea aeroportului a preferat sa ruleze zboruri la tarife mai mari, cu riscul ca numarul pasagerilor sa se injumatateasca, pana la finalul anului 2012.

Compania irlandeaza low cost Ryanair, are sediul central in Dublin si o flota formata din 209 aeronave Boeing 737 – 800. Operatorl irlandez ruleaza 292 de zboruri catre 165 de destinatii si a inregistrat in anul 2011 un venit net de 374.6 milioane de dolari.

Posted under: Companiile Aeriene

Tagged as: , , , , ,