Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

Ryanair lanseaza ruta Constanta-Milano

Ryanair Constanta-MilanoCompania aeriana low-cost irlandeza Ryanair va lansa o noua ruta de pe aeroportul din Constanta, spre orasul italian Milano.

Astfel, cel mai mare operator low-cost din Europa a anuntat ca incepand cu 2011 va lansa zboruri Constanta-Milano si retur, ca parte a planului companiei de a-si extinde operatiunile pe aeroporturile secundare din tarile Europei de sud-est.

Linia aeriana, care mai opereaza in orarul de iarna si ruta Constanta-Pisa si retur, iar in orarul de vara, pe langa cursa mentionata, si zboruri catre Bologna, va introduce noua destinatie incepand cu data de 27 martie 2011.

Compania aeriana low-cost cu baza in Dublin asteapta ca noua cursa introdusa din Romania sa aduca aproximativ 30.000 de clienti anual.

In primele 11 luni ale anului in curs, numarul de pasageri care au efectuat zboruri de pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta a fost de 73.700. Marea parte a fluxului este transportat de compania aeriana low-cost Ryanair.

Ryanair este o companie aeriana low-cost irlandeza, infiintata in 1985, avand sediul central pe Aeroportul din Dublin. Compania opereaza 250 de aeronave Boeing 737-800 catre peste 1100 de rute in Europa si Maroc, de pe aproximativ 45 de baze.

Compania a cunoscut o expansiune rapida, in principal datorita politicii agresive de preturi practicate. In Romania, Ryanair opereaza din 2008.

Ryanair ofera bilete de avion catre Larnaca, Graz, Klagenfurt, Linz, Salzburg, Charleroi, Plovdiv, Pula, Zadar, Osijek, Brno, Praga, Aarhus, Billund, Talinn, Tampere, Leppeenranta, Beauvais, Bergerac, Beziers, Biarritz, Bordeaux, Brest, Carcassonne, Dinard, Figari, Grenoble, Lille, La Rochelle, Marsilia, Nisa, Poitiers, Altenburg, Berlin, Bremen, Weeze, Kos, Rodos, Volos, Cork, Dublin, Bari, Ancona, Bologna, Bergamo, Brescia, Cagliari, Genova, Roma, Venetia, Verona, Riga, Kaunas, Oslo, Maastricht, Poznan, Varsovia, Katowice, Faro, Porto, Bratislava, Constanta, Alicante, Almeria, Fuerteventura, Barcelona, Girona, Madrid, Malaga Zaragoza, Stockholm etc.

Posted under: Companiile Aeriene

Tagged as: , , , , , , , , ,