Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

Oman Air este sponsorul oficial al Festivalului Turistic Salalah

Oman AirCompania aeriana Oman Air a anuntat ca a devenit sponsorul oficial al Festivalului de Turism Salalah in perioada 21 iunie – 18 iulie. Festivalul reprezinta o extravaganta culturala care celebreaza obiectivele turistice unice din Sultanatul Oman. Wayne Pearce, seful executiv Oman Air, a declarat ca festivalul a fost creat pentru sarbatorirea frumusetilor culturale din Oman si a bogatiei culturale. In plus, Pearce a mai spus ca festivalul coincide cu perioada musonului, pe care localnicii in numesc Khareef.

Reprezentatii Oman Air au inregistrat o crestere a vanzarilor de bilete de avion din partea pasagerilor internationali, deorece in aceasta perioada temperaturile sunt mult mai usor de suportat. Pentru a atrage un numar cat mai mare de turisti, conducerea Omar Air a comercializat bilete de avion ieftine, fapt care s-a regasit in vanzari. Reprezentantii operatorului aerian au declarat ca ofera pe tot parcursul verii preturi promotioane si pachete turistce atractive pentru cei care doresc sa calatoreasca in Oman si sa se bucure de ospitalitatea si frumusetile orasului.

In perioada 13-30 iunie, Oman Air a oferit 38 de curse aeriene in plus pe ruta Muscat – Salalah, ajungand sa opereze un numar total de 148 de zboruri. Seful executiv Oman Air a mai spus ca reprezentantii operatorului arab este onorat sa fie sponsorul oficial al celui mai important festival al orasului.

La Festivalul Turistic Salalah au participa peste 1.8 milioane de turisti, iar vizitatorii s-au putut bucura de spectacolele oferite de delfini, spectacolele de circ si concerte organizate de autoritatile din Oman, supranumit si Capitala Araba a Parfumului.

Oman Air este o companie aeriana cu baza centrala pe Aeroportul International Muscat din Seeb. Infiintata in anul 1981, compania are o flota formata din 26 de avioane. In anul 2011, Oman Air a castigat premiul la categoria compania anului la premiile France’s Laurier d’Or du Voyage d’Affaires.

Posted under: Companiile Aeriene

Tagged as: , , ,