Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

Noutati de la Iberia in aceasta iarna

Compania aeriana Iberia si-a extins reteaua braziliana de zboruri cu o noua ruta cu plecare din Madrid (MAD) spre Fortaleza (FOR), cu continuare apoi spre Recife (RCE), ambele situate in nordul tarii. Zborul va fi operat de trei ori pe saptamana in zilele de marti, vineri si duminca cu aeronave Airbus A340-300 de 254 de locuri. Primul zbor pe noua ruta a avut un grad de ocupare promitator de peste 90%.

Iberia

Iberia este al doilea mare transportator aerian care deserveste cele doua orase din Brazilia conectandu-le cu orase europene dupa TAP Portugal, desi zboruri spre Fortaleza sunt operate si de companiile aeriene Air Italy si Akerfly.

Iberia ofera in prezent doua zboruri tur-retur intre Madrid si Sao Paolo, precum si un zbor zilnic spre Rio de Janeiro.

In 2010, compania aeriana spaniola a transportat 492.000 de pasageri intre Europa si Brazilia, cu 7% mai mult decat in anul precedent.

Iberia este linia aeriana nationala a Spaniei, avand baza in Madrid. In 2008, compania a raportat profit de 32 milioane de euro, marcand astfel al 13-lea an consecutiv de profituri.

Compania a luat fiinta in iunie 1927. Impreuna cu partenerii din cadrul Iberia Group, ofera zboruri catre peste 100 de destinatii din 39 de tari.

Iberia este singura linie aeriana europeana care deserveste rute precum Montevideo, Cordoba, San Salvador si Guatemala City. In prezent, Iberia depune eforturi pentru a transforma Aeroportul International El Prat din Barcelona in al doilea hub international major al companiei, de unde intentioneaza sa ofere zboruri spre Miami si Sao Paolo, in acord code-share cu American Airlines si Gol Airlines.

Iberia se afla in acorduri code-share cu Air Malta, Avianca, British Airways, Bulgaria Air, Comair, Czech Airlines, El Al, Finnair, Iberworld, Japan Airlines, LAN Airlines, Malev, Vueling etc.

In prezent, Iberia ofera 38 de curse domestice si 82 de zboruri internationale catre destinatii din 44 de tari din Africa, America, Asia si Europa.

Iberia a ajuns la o intelegere privind un acord de fuziune cu linia British Airways. In urma unirii celor doua a luat nastere a treia cea mai mare linie aeriana din lume, dupa profit. Cele doua companii aeriene sunt cunoscute sub numele de International Airlines Group incepand din ianuarie 2011.

Iberia

Posted under: Companiile Aeriene, Zboruri

Tagged as: , , , , , , , ,