Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

Incasarile Flybe au crescut pe piata din Marea Britanie

FlybeCompania aeriana low cost Flybe a anuntat cresteri importante ale incasarilor pentru prima jumatate a anului 2012. Reprezentantii Flybe au precizat ca vanzarile de bilete de avion ieftine au crescut cu 1,6%, generand incasari de peste 163 de milioane de lire sterline. La scurt timp dupa ce Flybe a celebrat cea de-a 10 a aniversare de cand a schimbat modelul de business si a devenit un operator low cost, conducerea operatorului aerian sarbatoreste cresterea veniturilor pentru primul sementru al anului. In plus, pana in martie 2013, conducerea Flybe vizeaza o crestere de 2% a rezervarilor de bilete de avion.

Totusi, purtatorul de cuvant al Flybe a precizat ca reprezentantii operatorului low cost raman precauti in ceea ce priveste trendul crescator al vanzarilor. De curand, Flybe s-a aratat interesata de achizitionarea companiei daneze Cimber Sterling, care si-a anuntat falimentul la inceputul lunii mai 2012. Fred Kochak, directorul de marketing la Flybe a declarat ca achizitionarea operatorului Cimber Sterling le-ar oferi ocazia de a extinde numarul de curse aeriene in Danemarca si sa isi consolideze pozitia de lider in regiune.

Din strategia de extidere a companiei aeriene Flybe face parte si preluarea unei parti din flota operatorului finlandez Finnair. Dupa incheierea tranzactiei, Flybe va opera zboruri aeriene cu peste 100 de aeronave finlandeze ce au o capacitate de 100 de locuri fiecare. Incepand cu luna octombrie 2012, operatorul low cost va prelua majoritatea curselor care erau rulate pana in prezent de Finnair.

Flybe este o companie aeriana engleza, care ruleaza zboruri aeriene in regim low cost. In anul 2010, compania cu sediul central in Devon, a transportat 6,7 milioane de pasageri. Compania are in prezent un program de zbor format din 67 de curse saptamanale, dar, treptat, se vor adauga si cursele Finnair pana in anul 2013.

Posted under: Companiile Aeriene

Tagged as: , , , , , , , , , , ,