Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

Flydubai lanseaza zboruri ieftine in Maldive

FlydubaiCompania aeriana low cost Flydubai a anuntat ca va opera zboruri ieftine catre Male, capitala Republicii Maldive. Pasagerii vor putea cumpara bilete de avion ieftine incepand cu 19 ianuarie 2013 catre Maldive si vor plati mai putin cu 30%.

Flydubai isi mareste prezenta in insulele din Oceanul Indian

Purtatorul de cuvant al Flydubai a mentionat ca zborurile catre Maldive vor creste prezenta operatorului low cost in insulele din Oceanul Indian. Cursele vor fi desfasurate cu o frecventa de cinci ori pe saptamana si vor ateriza pe Aeroportul Ibrahim Nasir din Male. Ghaith Al Ghaith, seful executiv al Flydubai, a declarat ca operatorul aerian devine prima companiei araba care ruleaza zboruri ieftine catre o destinatie exotica. Al Ghaith este de parere ca succesul curselor catre Maldive va aduce venituri insemnate pentru inceputul anului 2013. Seful executiv al Flydubai anticipeaza ca incasarile vor creste cu aproximativ 20%, desi luna ianuarie marcheaza sfarsitul sarbatorilor de iarna. Flydubai va opera zborurile ieftine catre Maldive pana in luna martie a anului 2013.

Flydubai lanseaza oferte speciale inca din luna ianuarie 2013

Cursele catre Maldive nu reprezinta singura noutate a celor de la Flydubai. La sfarsitul lunii ianuarie, conducerea companiei aeriene va incepe sa puna in aplicare strategia de extindere a programului de zbor in Europa. Operatorul low cost va inaugura curse la tarife speciale catre Paris, Milano si Frankfurt, urmand ca din luna martie sa se orienteze catre alte orase importante.

Flydubai este o companie aeriana low cost care detine baza centrala pe Aeroportul International Dubai, Terminalul 2. Compania a fost infiintata in anul 2008 si ruleaza 23 de zboruri catre 50 de destinatii la nivel international. Flydubai detine o flota formata din 50 de aeronave Boeing 737 – 800, in valoare totala de 3,74 de miliarde de dolari. Conducerea FlyDubai, a anuntat la inceputul anului 2012 ca a plasat o noua comanda pentru aeronave Boeing 737-900ER.

Sursa: FlyDubai.com

Posted under: Companiile Aeriene

Tagged as: , , , , , ,