Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

Emirates Airlines laseaza zboruri catre Lyon

Emirates AirlinesCompania aeriana Emirates Airlines a anuntat ca inaugureza a treia cursa in Franta. Zborurile operatorului arab vor ateriza in Lyon incepand cu luna ianuarie a anului 2013. Purtatorul de cuvant al companiei aeriene a precizat ca aceasta va fi prima cursa lansata catre Europa in anul 2013.

Cursele vor fi operate cu Airbus A340-500

Conducerea Emirates Airlines a declarat ca noile zboruri catre Lyon vor fi rulate cu aeronave Airbus A340-500 care au o capacitate de 258 de scaune. Aeronavele care vor opera cursele catre Lyon sunt clasificate in trei clase: clasa I care este formata din 12 locuri, clasa business are un numar de 42 de scaune si clasa economic are 204 locuri. Oficialii companiei au precizat ca pasagerii care vor achizitiona bilete de avion ieftine la clasa economic vor beneficia de meniuri formate din carne de vita, sucuri naturale si garnituri de legume. Purtatorul de cuvant al operatorului aerian a precizat ca Emirates Air lucreaza in permanenta pentru imbunatatirea serviciilor oferite la clasa economic.

Thierry Antinori, vicepresedintele executiv al Emirates Airlines, a declarat ca noile zboruri catre Lyon vor crea conexiuni importante in interiorul Europei pentru pasagerii arabi. Antinori a mai spus ca obiectivul principal pentru anul 2013 este sa creeze o retea de 49 de rute in Europa si sa mareasca numarul de curse catre Lyon in luna mai a anului 2013. In prima etapa, Emirates Airlines va desfasura trei curse pe saptamana catre Lyon, iar din luna mai frecventa zborurilor va creste la cinci curse pe saptamana. Thierry Antinori a precizat ca Lyon este una dintre cele mai importante destinatii europene din punct de vedere economic.

Emirates este o companie aeriana care detine baza principala pe Aeroportul International din Dubai. Operatorul aeriana opereaza 2.500 de curse in fiecare saptamana catre orase precum: Los Angeles, San Francisco, Dallas. Compania aeriana a fost infiintata in anul 1985 si a fost declarata in anul 2011 Compania Aeriena a Anului la premiile Air Transport World.

Posted under: Companiile Aeriene

Tagged as: , , , , , , , ,