Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

Destinatii insorite de Craciun

Destinatii insorite de CraciunChiar daca majoritatea preferam sa ne petrecem vacanta de iarna in locuri cu zapada, exista si persoane carora le surade mai degraba perspectiva petrecerii Craciunului sub palmieri, la malul oceanului. Pentru cei care in decembrie prefera sa-si rezerve mai degraba bilete de avion spre destinatii exotice, Aol Travel propune o lista de sapte destinatii calduroase pentru petrecerea Craciunului.

Key West, Florida, in Statele Unite, este un adevarat paradis tropical unde turistii se pot bucura de soare si de plaja fara sa fie deranjati de aglomeratia specifica Craciunului. Singurul dezavantaj e ca locatia e departe de noi, iar un bilet de avion pana acolo, plus cazarea la hotel, mesele si distractia, costa „putin” mai mult decat un weekend la Sinaia.

Aruba este o alta destinatie extrem de populara printre turistii care prefera sa-si petreaca vacantele de iarna la soare. Insula Aruba se afla in Antilele Olandeze si e accesibila mai ales pe calea aerului. Aici temperaturile raman ridicate chiar si in mijlocul lunii decembrie.

Mexic este una din locatiile de vacanta favorite ale americanilor, si in ultima vreme a inceput sa fie vizitata si de europeni, care sunt fermecati de peisajele naturale superbe si de vestigiile civilizatiilor care s-au perindat pe-aici. Un alt avantaj: preturile foarte mici, chiar si pentru europeni. Daca biletul de avion costa ceva mai mult, cazarea la hotel, distractiile si masa costa relativ putin in comparatie cu calitatea serviciilor.

Costa Rica dispune de o serie de obiective turistice importante, printre care se afla Parcul National Manuel Antonio, izvoarele termale aflate in apropiere de vulcanul Arenal si Rezervatia Toruguero. Zona este preferata de cei care cauta locuri linistite, naturale, mai ales ca un sfert din suprafata statului este protejata ca parc national.

Din lista nu putea lipsi Hawaii, care are atat de multe insule incat e imposibil sa nu gasesti una perfecta – plus ca astfel, eviti sa nimeresti intr-un loc aglomerat. Tarifele mici, peisajele naturale incredibile, oceanul si ospitalitatea localnicilor fac ca Hawaii sa fie mereu in topul preferintelor americanilor si nu numai.

Posted under: Bilete de Avion, Companiile Aeriene, Zboruri

Tagged as: , , , , , , ,