Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

Descopera plaja ascunsa a Mexicului

Insulele MarietasInsulele Marietas sunt situate in Golful Bay, la 41 km de orasul Puerto Vallarta din Mexic. Formate prin activitate vulcanica de mii de ani, insulele reprezinta un sanctuar de pasari protejate la nivel national, oferind, de asemenea, adapost pentru specii marine nenumarate.

Dupa ani de cercetari stiintifice si un efort intens depus pentru a proteja acest arhipelag, sustinute initial de Jaques Cousteau, insulele Marietas au fost declarate Parc National in anul 2005 si se intind pe o suprafata de aproximativ 14km2.

Una dintre insule este Playa de Amor, mai cunoscuta sub numele de “Plaja Ascunsa”. Pentru a putea ajunge la acest paradis izolat, vizitatorii sunt nevoiti sa inoate printr-un tunel care ii va conduce catre o plaja incredibila.

Exista mai multe zboruri disponibile din diferite orase, iar daca se alege din lista de aeroporturi – Gustave Diaz Ordaz International – acesta este situat chiar in nordul orasului Puerto Vallarta. Pentru a ajunge la “Plaja Ascunsa” exista un numar mare de barci disponibile pe care le puteti rezerva prin tur-operatorii locali ce organizeaza excursii catre aceasta minune a naturii. Nu uitati insa sa va cumparati si o asigurare de calatorie inainte de a merge in acest loc deosebit!

Diversitatea ecologica a Insulelor Marieta

Las Marietas reprezinta o zona importanta pentru cuibarit, adapost, reproducere si migratia a cel putin 92 de specii de pasari acvatice si sub-acvatice, native si migratoare.

Se crede ca aceste insule creeaza habitatul pentru cea mai mare populatie din lume de Pajaro Bobo, o specie de pinguini, cel mai recent recensamant estimand 35.000 de specii.

In conformitate cu ultimul studiu stiintific realizat in Las Marietas, s-a stabilit ca insulele poseda cea mai mare abundenta de peste de recif, precum si diverse specii de corali. In timpul iernii, balenele folosesc insulele drept refugiu fata de pradatori si de curentii oceanici.

Posted under: Bilete de Avion, Calatorie

Tagged as: , , , , ,