Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

Cuvinte care trebuie retinute in Rio de Janeiro

Brazilia este fierbinte de obicei, insa in aceasta perioada este la apogeu. In douasprezece orase din tara exista aeroporturi full, turisti din intreaga lume rezervandu-si bilete de avion cu mult timp inainte, pentru a ajunge la Campionatul Mondial de Fotbal, editia 2014. TAM Airlines si Brazilia Nuts Tours pun la dispozitie zboruri pentru a explora intre meciuri, pe cat posibil, aceasta tara superba.

Rio de Janeiro

Nu exista mai nimeni care sa nu fi auzit macar o data in viata cuvinte precum Copacabana, Caipirinha sau Capoira, insa Rio de Janeiro este un oras in care merita sa se dezvolte vocabularul fiecarui turist in parte.

Aprazivel este unul dintre cele mai specatculoase restaurante care exista. O destinatie aproape secreta, foarte departe de centrul orasului, restaurantul aflandu-se intr-o gradina tipic braziliana pe mai multe niveluri, cu mese in niste casute din copac, care au vedere spre oras. Fabulos! Moquequinha este o tocanita traditionala de peste si lapte de nuca de cocos care rasfata toate simturile gurmanzilor. Tarifele nu sunt dintre cele mai ieftine, insa experienta merita fara indoiala.

Carioca

De retinut faptul ca locuitorii orasului Rio de Janeiro nu se numesc riotians sau riorilor, ci cariocas. Termenul provine de la indigenii Tupi din zona. Carioca de Gema inseamna nascut si crescut in Rio de Janeiro.

Coxinha

Crochetele Coxinha sunt niste crochete cu totul si cu totul speciale. O gustare calda, ieftina, insa delicioasa care se gaseste cam la orice colt de strada al capitalei braziliene. Sunt crochete de pui cu diverse umpluturi, preferata de majoritatea fiind Coxinha de Queijo, adica cea umpluta cu branza Catupiry.

Posted under: Bilete de Avion, Calatorie

Tagged as: , , , , , , , , , , , , , ,