Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

Copa Airlines isi mareste numarul de zboruri internationale

Compania aeriana Copa Airlines a marit numarul de zboruri inca de la inceputul anului si continua sa o faca, chiar si in destinatii din Africa de Sud. Pasagerii care achizitioneaza bilete de avion sunt atat clienti business, cat si turisti care pleaca in vacanta, astfel ca exista o crestere a acestui sector, care a necesitat marirea numarului de zboruri. Copa Airlines a lansat noi rute de zbor catre Africa de Sud, America Centrala, dar si noi rute europene menite sa creeze legaturi directe cu America Latina.

Copa Airlines

Reprezentantii companiei aeriene planuiesc sa lanseze zboruri in regim non-stop catre Miami, incepand cu luna iunie 2012, si sa tripleze zborurile catre alte 3 rute. Incepand cu data de 14 iunie 2012 se vor realiza 12 zboruri saptamanale pe ruta Dallas/Fort Worth – Sao Paulo. Pana in prezent se opereaza doar 7 zboruri. Tot cu aceeasi data calendaristica, zborurile pe ruta Miami-Brazilia se vor opera zilnic, iar ruta Miami – Belo Horizonte va beneficia de 3 zboruri saptamanale. Pentru ca pasagerii europeni devin clienti din ce in ce mai interesati de America Latina, pe data de 3 aprilie se va inaugura un numar de 3 zboruri saptamanale pe ruta Miami-Barcelona, iar aceste zboruri vor deveni zilnice incepand cu data de 14 iunie.

Alaturi de zborurile saptamanale catre Las Vegas, Copa Airlines devine astfel o retea aeriana ce cuprinde 63 de destinatii in 29 de tari.

Copa Airlines nu este singura companie aeriana americana care isi mareste numarul de zboruri. American Airlines planuieste o multiplicare a numarului de zboruri catre Las Vegas si Panama, acestia considerand Aeroportul din Miami un punct important de conexiune a zborurilor interne din America de Nord si destinatiile din America Latina.

Copa Airlines este companie aeriana membra a Star Aliance, cea mai mare alianta aeriana din lume. Cu sediul central in orasul Panama, Copa are baza pe Aeroportul International din Tocumen si vizeaza in special oferirea de destinatii cat mai diverse in America de Nord.

Posted under: Companiile Aeriene

Tagged as: , , , , , , , ,