Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

Carpatair isi fidelizeaza pasagerii

CarpatairCompania aeriana, Carpatair, va inaugura pe data de 25 martie 2012 noua baza de pe aeroportul din Chisinau. Zborurile vor fi efectuate cu o aeronava Boeing 737-300 spre patru destinatii din Italia: Roma, Bologna, Venetia si Milano. Operatorul va oferi doua zboruri pe saptamana spre Bologna si trei pe saptamana pentru celelalte destinatii.

In ultimul timp si operatorul Carpatair promoveaza efectuarea check-in-ului online pentru evitarea aglomerarii cozilor la birourile si ghiseele din aeroporturi. Serviciul Web Check-in este disponibil inainte cu 24 de ore pana la 1 ora de plecarea zborului.

Pentru efectuarea acestuia, pasagerii au nevoie de biletul de avion electronic emis pentru zborurile operate de Carpatair si de acces la internet. Odata finalizat procesul, cartea de imbarcare se tipareste si permite prezenta direct la poarta de imbarcare, la ora scrisa pe biletul de avion.

Serviciul de check-in online oferit de Carpatair este disponibil pentru plecarile din Romania, Moldova, Ungaria si Ucraina pentru toate destinatiile oferite de compania aeriana. Pentru Italia, Germania si Grecia sistemul inca nu a fost pus la dispozitia pasagerilor.

Un alt serviciu ce vine pentru fidelizarea clientilor este posibilitatea acestora de a alege cadouri speciale direct de la bordul aeronavelor. Serviciul Sales On Board ofera o gama variata de produse unicat din colectia Carpatair, dar si bijuterii, produse cosmetice si parfumuri de renume. Cursele care pun la dispozitie pasagerilor acest serviciu sunt cele operate din Timisoara spre Italia, Germania si Grecia.

Programul de fidelizare al clientilor continua prin oferirea de puncte, Green Points, in functie de distanta si pretul platit pe biletul de avion. Punctele pot fi folosite pentru a beneficia de zboruri gratuite, obtinandu-se in urma platii biletelor sau chiar in timpul procesului obisnuit de rezervare a biletului.

Punctele pot fi folosite nu numai pentru cumpararea biletelor de avion, dar si pentru a beneficia de discounturi la rezervarile hoteliere si de inchiriere a masinilor.

Posted under: Companiile Aeriene

Tagged as: , , , , , ,