Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

Bmi lanseaza rutele catre Nisa si Agadir

BmiCompania aeriana bmi a anuntat lansarea rutelor catre Nisa si Agadir incepand cu luna august, respectiv octombrie, anul acesta.

Ruta catre Nisa va fi operata incepand cu 25 august o data pe saptamana, urmand ca din octombrie sa fie operata de doua ori pe saptamana. Competitia vine din partea companiei British Airways. bmi deservise anterior destinatia franceza.

Ruta catre Agadir (Maroc) va fi operata incepand cu 29 octombrie, completand serviciile bmi catre Marrakech si Casablanca. Aici, bmi va infrunta competitia venita din partea companiilor aeriene low-cost easyJet si Ryanair, ambele operand ruta Londra – Agadir de doua ori pe saptamana.

Compania aeriana bmi a anuntat ca va reduce frecventa zborurilor cu plecare de pe aeroportul Heathrow din Londra catre destinatia Berlin incepand din 30 octombrie 2011, iar avioanele care opereaza cele doua curse scoase din program urmeaza sa fi alocate rutelor catre Nisa si Agadir.

British Midland Airways Limited (sau prescurtat bmi) este o companie aeriana cu sediul in Donnington Hill, Marea Britanie, detinuta in totalitate de gigantul Lufthansa.

Compania aeriana opereaza zboruri catre destinatii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si asia Centrala din baza aeriana principala de pe Aeroportul Heathrow din Londra, unde detine o cota de 11% din totalul miscarilor si de unde efectueza 2000 de zboruri pe saptamana.

In 2007, bmi a cumparat British Mediterranean Airways, achizitie ce i-a permis sa opereze o gama mai variata de curse de medie distanta.

bmi detine licenta din partea Autoritatii Aviatiei Civile din Marea Britanie pentru a transporta pasageri, marfuri si posta.

Compania britanica a semnat acorduri de codeshare cu Aegean Airlines, Air China, United Airlines, US Airways, Qatar Airways, Etihad si altele.

Bmibaby este subsidiara low-cost a bmi, infintata in 2002.

Compania detine o flota formata din 27 de aeronave Airbus.

Posted under: Companiile Aeriene

Tagged as: , , , , , , , , ,