Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

American Airlines lanseaza un nou serviciu de zbor in Statele Unite

Compania aeriana American Airlines lanseaza zboruri pe o noua ruta in Statele Unite, intre Miami si Seatle, incepand cu data de 14 iunie 2012. Aeronavele vor decola de pe Aeroportul International din Miami si vor ateriza pe Aeroportul Tacoma din Seatle.

American Airlines

Reprezentantii American Airlines au declarat ca sunt foarte incantati de lansarea rutei Miami – Seatle, mai ales ca pasagerii au acum legatura directa cu plajele din sudul Floridei, destinatii foarte apreciate de americani. Noua ruta de zbor va crea facilitati pentru turistii care doresc sa viziteze plajele din Caraibe, America Centrala, America de Sud si plajele din Bahamas. De pe Aeroportul Tacoma din Seatle pasagerii vor avea acces la un transfer zboruri pentru destinatii precum Barcelona, Brazilia si Manaus.

Zborurile pe ruta Miami – Seatle vor fi efectuate din 14 iunie cu aeronave Boeing 757 – 200, care au 22 de locuri la clasa 1 si 166 la clasa economic. Pana in decembrie 2015, modelul Boeing 757 va fi imbunatatit din punct de vedere al tehnologiei de bord si se vor adauga inca doua locuri pentru pasagerii clasei 1.

Conducerea companiei spera ca numarul rezervarilor de bilete de avion sa creasca incepand cu luna iunie, atunci cand zborul 1085 va decola la ora 21.25 din Miami si va ajunge in Seatle la ora 06.25. Retur, zborul 1087 va decola din Seatle la ora 20:25 si va ateriza in Miami la ora 11:45, ora locala.

Decizia de a inaugura o noua ruta de zbor este cu atat mai buna, cu cat American Airlines se afla acum abia pe locul 4 in topul celor mai importante companii aeriene americane, in functie de numarul de pasageri transportati saptamanal, cu un numar de 2.34 milioane. Potrivit studiului realizat de OAG Max Online si publicat in data de 2 aprilie 2012, pe primul loc in top se afla compania Delta Air Lines, cu 3.59 de milioane de pasageri, locul 2 United Airlines cu 3.26 de milioane si pe locul 3 Southwest, cu 3.08 milioane de pasageri.

American Airlines a fost infiintata in anul 1930 si este parte a Aliantei OneWorld. Operatorul american ruleaza 605 zboruri saptamanale catre 260 de destinatii interne si internationale, obtinand in anul 2011 un venit net de 471 de milioane de dolari.

Posted under: Companiile Aeriene

Tagged as: , , ,