Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/ebiletedeavion.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Bilete de Avion

3 lucruri de bifat cu familia la Berlin

BerlinBerlin este o destinatie minunata, abordabila cu intreaga familie, mai ales cand exista zboruri spre Berlin puse la dispozitie de companii aeriene low cost, iar boomul hotelier pune la dispozitia turistilor si hoteluri ieftine.

1. Plimbare cu bicicleta

Aproape jumatate de milion de berlinezi ies zilnic cu bicicleta, asa ca veti avea companie. De la centrele de inchiriat, se pot lua inclusiv biciclete cu trei roti pentru cei mici. Toate bicicletele sunt prevazute cu cosuri si casti de protectie. Orasul este brazdat de piste in toate directiile, acestea masurand aproximativ 650 de kilometri.

2. Micul dejun

Se poate face o activitate in sine din asta. Micul dejun reprezinta pentru Berlin ceea ce reprezinta cina pentru Barcelona. Un mic dejun adevarat nu este unul frugal, ci unul bogat, care se prelungeste catre amiaza si care contine cate putin din toate: salate savuroase, racituri, oua, branzeturi, fructe, produse de panificatie si de patiserie proaspete. Anna Blume este locul ideal pentru asta, in Prenzlauer Berg. Copiii pot fi dusi apoi la Kollwitzplatz, un loc de joaca la o strada departare, pentru a se cocota in niste structuri care imita legume uriase.

3. Scrisul de pe Zidul Berlinului

Timp de aproape 30 de ani, cel mai puternic simbol al Berlinului a fost zidul care masoara 150 de kilometri. Astazi, a mai ramas din el mai putin de o mila. Galeria din partea de est este un simbol al libertatii, care se intinde de-a lungul raului. Mai bine de 100 de picture au fost restaurate de creatorii lor. De altfel, Berlinul este tot o imensa panza urbana, gardurile, zidurile, fatadele, galeriile de metrou, fiind toate pline de graffiti si de creatii ale unor artisti internationali si nationali.

Posted under: Bilete de Avion, Calatorie

Tagged as: , , ,